ГАЛЕШЕВ УЗ МИРКОВА

ОФК КИКИНДА ЈАЧА ЗА ДВОЈИЦУ

На првом тренингу, два нова лица у редовима лидера Војвођанске лиге „Исток”. ОФК Кикинду појачао је Александар Мирков (27), а стигао је и млади Владимир Галешев (18).

Мирков је, у последње две гдине био жеља Кикинђана, а из трећег пута одлични играч средине терена, који је и поникао на Градском сладиону, задужио је црвено-белу опрему. После пола сезоне у аустријском трећелигашу Кефлаху, обрео се на ободу Великог парка.

– Баш се одужио мој повратак, желим да помогнем најдражем клубу у којем сам провео детињство и најранију младост да се врати у друштво српсколигаша – каже Мирков. 

После млађих категорија клуба са севера Баната био је и у ОФК Београду и суботичком Спартаку, а играо је као сениор у некадашњем зрењанинском Банату, Сенти, ЖАК-у, Бечеју, новосадској Војводини, Смедереву, Младости (Добој Какањ, БиХ), панчевачком Железничару и сомборском Радничком 1912.

Млади Галешев, на позицији штопера, тек треба да се наметне шефу струке Јарчевићу, а стигао је из српсколшаша Тисе из Адорјана.

– Био сам и у млађим категоријама Спартака, а отац ми је својевремено покушао у ОФК Кикинди. Надам се да ћу брзо дебитовати код тренера Јарчевића и дам допринос повратку у Српску лигу, па онда оставити и значајнији траг у ОФК Кикинди – оптимиста је Галашев.

ФОТО: ОФК Кикинда

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

 

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 21. 01. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!