ГФК СЛОБОДА – ИНЂИЈА 0:1

МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

ГФК СЛОБОДА – ИНЂИЈА 0:1 (0:1)

Стрелци: Ђорђевић у 7. минуту. 

ГФК СЛОБОДА: Ђоковић -, Јанковић 6 (од 63. Лазић 6), Р. Глишовић 6, Цветић 6, Ђ. Глишовић 6,5, Станојевић 6 (од 63. Јанковић 6), Рашковић 6,5, Шејин 6 (од 46. Старчевић 6), Т. Глишовић 6 (од 46. Китановски 6), Тумбас 6 (од 80. Ђукић -), Гајић 6.

ИНЂИЈА ТОЈО ТИРЕС: Велимировић 7, Митровић 6,5, Мијаиловић 6,5 (од 46. Дервиши 6), Ђоковић 6,5, Врбић 6 (од 77. Милошев -),  Десанчић 6,5 (од 86. Абрамушић -), Гајиловић 6, Маричић 6,5, Јањић 6 (од 63. М. Стојановић 6), Ђорђевић 7, С. Стојановић 6 (од 63. Којић 6).

Играч утакмице: Ђорђевић

Гледалаца: 200. Судија: Стефан Филиповић (Јагодина) 8. Жути картони: Тумбас (ГФКСлобода), Стојановић, Врбић, Велимировић, Маричић, Станојевић (Инђија).

ГФК Слобода је, у одложеном, деветом колу, доживела још један пораз пред својим навијачима, иако се, углавном, играло на половини терена ривала. Киша је падала свих 90 минута, што је довело до тога да је терен био тежак за игру. Гости су се боље снашли и уз малу дозу среће дошли су до плена.

Као и у претходној утакмици одбрана Ужичана капитулирала је рано, већ у седмом минуту. Покушао је да Стојановић да шутира ка голу Ђоковића, али испоставило се да је то била добра асистенција за Ђукића. Остао је заборављен крај друге стативе и са пет метара без проблема погодио мрежу.

Иако је Предраг Ристановић, шеф струке домаћина, извео састав са офанзивнијом формацијом, играчи нису имали идеју како да дођу до прилике на тешком терену за игру. После центаршута, у 36. минуту, Рашковићу је лопта прешла преко ноге, створио се проблем за Велимировића који је морао да интервенише и лопту избаци у корнер.

Осим ове, играчи Инђије лако су решавали стуације пред својим голом, а у 38. минуту Стојановић је, три метра, промашио празан гол, па је његова екипа на паузу отишла са само једним голом предности. У наставку, Ужичани су кренули на све или ништа, у 68. минуту Ранковић је после контранапада ствара себи одличну прилику за изједначење али Велимировић је био брз као мачка и спасао мрежу.

До краја, домаћин је вршио притисак али безуспешно па је и у овој утакмици остао без бодова, док је Инђија, за 90 минута, упутила само један ударац у оквир гола и било је то довољно за освајање плена на стадиону „Радомир Антић” у Ужицу.

С. Ж.

Фото: ГФК Слобода

Извор: www.zurnal.rs 

 

 

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 23. 11. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!