ГОЛЕАДА У ЧЕЛАРЕВУ, НОВИ САД ПОРАЖЕН

Фудбалери Новог Сада поражени су од Дубочице са 2:3 у претпоследњем колу плеј-аута Прве лиге Србије.

Голеада је почела већ у другом минуту када је капитен домаћих Божидар Благојевић направио кардиналну грешку и дао лопту у ноге Стефану Ђурићу који је госте довео у предности. Узвратио је Михајло Милосавић којег је сјајно упослио Јован Кокир. Нови гол био је дело гостију Марка Момчиловића у деветом минуту.

Одмах по почетку другог полувремена Ђорђе Белић је постигао трећи гол за Лесковчане и тада је било јасно да ће Новосађани тешко и до бода. Утешни погодак за ,,канаринце“ постигао је Михајло Милосавић и потврдио одличну форму.

В. Гвозденовић 

Нови Сад – Дубочица 2:3 (1:2)

ЧЕЛАРЕВО: Стадион ЧСК-а, гледалаца: 300. Судија: Д. Јекнић. Стрелци: Милосавић у 7. и 78. минуту за Нови Сад, а Ђурић у 2. минуту, Момчиловић у 9. и Белић у 49. за Дубочицу. Жути картони: Влајковић (Дубочица), а Врекић и Маига (Нови Сад).

НОВИ САД: Пушкић, Милосавић, Дервиши, Сердар (од 61. Станисављевић), Кокир (од 61. Варга), Пашагић (од 29. Влалукин), Маига, Благојевић, Мандић, Гвозденовић (од 85. Росић), Илић. 

ДУБОЧИЦА: Станковић, Ђорђевић, Јовић, Гађи (од 76. Ðокић), Ђурић (од 64. Милић), Љубеновић, Младеновић (од 74. Савић), Томић, Белић, Момчиловић, Тасић (од 84. Влајковић).

Извор: http://www.dnevnik.rs

ОБЈАВЉЕНО: 19. 05. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!