ПРИЈАТЕЉСКИ МЕЧ

ТСЦ – Графичар 4:2 (1:1)

Стадион ТСЦ Арена. Гледалаца: 200. Судија: Данило Николић (Ловћенац). Стрелци: Станојловић у 23, Мирчевски у 68, Вукић у 78. и 80. за ТСIД, Бубања у 34. и 64. за Графичар.

ТСЦ: Филиповић, Цветковић, Крстић, Томановић, Крпић, Дукуре, Шушњар, Милосавић, Свилар, Чарапић, Станојловић. Играли су још: Бурсаћ, Стојковић, Петровић, Атонић, Чалушић, Стојић, Ђаковац, Бањац, Станојев, Мирчевски, Вукић.

ГРАФИЧАР: Манојловић, Шић, Петровић, Фал, Радојчић, Матић, Стајић, Стојчев, Шљивић, Бубањ, Кахвић. Играли су још: Становић, Мимовић, Гифг, Одада, Радојевић, Васиљевић, Зечић, Ибањез, Мијатовић, Стојановић, Николашевић, Бачанин.

ТСЦ је повео у 24. минуту: Чарапић је муњевито прошао по десној страни, стигао до ивице корнера, центрирао до слободног Станојловића, који је а пет метара матирао Манојловића – 1:0.
Графичар је изједначио у 34. минуту, кад је Стојчев прошао по средини терена, добро асистирао брзом нападачу Бубањи, а он је са шест метара послао лопту у мрежу – 1:1.
Преокрет је уследио у 64. минуту, досуђен је пенал за госте после прекршаја Бурсаћа над Мијатовићем, а реализатор најстроже казне био је Ибањез.
Бачкотполчани су убрзо извели брз напад, лопта је дошла до Мирчевског, одбрана Графичара је и интрнационалац из Северне Македоније поравнао је на 2:2.
За два минута из контре ТСЦ је постигао два гола. Стефан Вукић је оба пута побегао одбрани филијале Црвене звезде, у акцији за први гол учествовали су Стојковић и Станојев.

С. Стојиљковић

МИЛОСАВИЋ ПОТПИСАО

Михајло Милосавић (18) пристигао је у ТСЦ на почетку припрема за нову сезону, а јуче је потписао уговор са Бачкотополчанима. Млади везиста прошао је Омладинску школу Црвене звезде.

Извор: http://www.zurnal.rs