ГОЛГЕТЕР ЖЕЛЕЗНИЧАРА НА ПРВОЛИГАШКОЈ СЦЕНИ

ЂОКИЋ ПОЈАЧАО БОРАЦ

Славољуб Ђокић, офанзивац Железничара из Инђије, преселио се у Чачак. Пронашао је заједнички језик са челним људима Борца, где је оставио сјајан утисак у пролећноиј сезони прошле године, као позајмљени играч Инђије. Потпис на једногоднишњи уговор, уз могућност продужења на још годину дана, ставио је јуче и нема сумње да ће бити појачање новог-старог прволигаша.

Ђокић је у минулој трци за бодове био ударна игла Железничара, страх и трепет за чуваре мреже о чему најбоље сведочи податак да се у финишу сјајне сезоне окитио епитетом првог стрелца Српске лиге „Војводине“. Име је 20 пута уписао у листу стрелаца, а поред тога је забележио и десет асистенција. Био је најзаслужнији за то што је Железничар трку за бодове и статус завршио на трону. Талентовани нападач налазио се на листи жеља неколико клубова, али су најконкретнију и најдиректнију понуду на сто ставили челници новог прволигаша.

Обзиром наамбиције Борца, на Славољубу Ђокићу биће великао дговорност, али већ је доказао дау ме да се носи са изазовима.

Ј. Радисављевић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 02. 07. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!