ГОЛИЋ: НЕМАМО ШТА ДА ИЗГУБИМО

ТРЕНЕР ИНЂИЈЕ ПРЕД ДЕРБИ НА СТАРОЈ КАРАБУРМИ

Очи љубитеља фудбала биће упрте у дерби ОФК Београд – Инђија, водећих на табели и главних конкурената за пласман у друштво најбољих. Старт другог дела трке за ,,романтичаре“ је био неуспешан, на два меча остали су без плена, док је прволигаш из сремске равнице, после кикса од РФК Графичара, савладао Мачву и задржао се на другој позицији.

Последњи пут одмерили су снаге 22. септембра и тада су изабраници Јована Голића положили копља пред својим навијачима – 0:2. Нема сумње да ће ОФК Београд у меч ући попут рањеног лава, решен да се од првог звиждука пита за све на терену, али „зелени“ су показали да им фаворизовани противници „леже“, тако да ће данас сваки дуел варничити до краја.

– У дербију са ОФК Београдом немамо шта да изгубимо – каже Голић. – Познајемо се одлично, реч је, без сумње, о једној од најквалитетнијих екипа у лиги, а о томе најбоље сведочи пласман, суверено држи трон. Београђани имају најефикаснији тим, сјајне фудбалере, у било којем моменту могу да угрозе противника. Јесењи дуел у Инђији био је добар и може да нам буде путоказ како да изгледамо и данас.

Лепота фудбала не би требало да изостане, осим ако због важности исхода фудбалери не сагоре у жељи.

– Имаћемо одличне услове, а ривал ће, сигуран сам, хтети да се надиграва. ОФК Београд је везао два пораза и нема дилемеда ће имати додатни мотив да се искупи пред својом публиком ида се врати на победнички колосек. На меч, међутим, не гледам као на велики проблем, него као озбиљан изазов, треба само да будемо храбри, да останемо своји, доследни, да играмо… Из свега наведеног очекујем добру утакмицу,а мислим да имамо шансе за успешан резултат – јасан је Јован Голић.

Ј. Радисављевић

БЕЗ СЛАВИШЕ СТОЈАНОВИЋА

Инђија ће бити ослабљена. Стручни штаб неће моћи да рачуна на Славишу Стојановића. Искусни офанзивац који је јесенас изнео огроман терет, на пролећној премијери против РФК Графичара, у жару борбе, зарадио је повреду пете и морао је терен да напусти у 55. минуту. Од тада, није одрадио тренинг, тако да неће бити у конкуренцији за дерби кола.

Извор: http://www.zurnal.rs

 

ОБЈАВЉЕНО: 06. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!