ГОЛИЋ СА СВИМ АДУТИМА

ИНЂИЈА ДАНАС ГОСТУЈЕ НЕПОБЕДИВОМ ОФК ВРШЦУ 

У петом колу Прве лиге Србије састају се другопласирани ОФК Вршац и петопласирана Инђија. Домаћини у сусрет улазе без пораза, док гости на конту имају две победе и по реми и пораз.

– Пред нама је захтевна утакмица, озбиљан изазов, Вршац игра добро, још је непоражен, а на последњим утакмицама стизао је до преокрета. Показао је да има такмичарски дух, иако је много изменио састав у односу на претходну сезону, добро изгледа на терену и биће нам тешко. Одговара нам игра Вршчана, желе да се надигравају – каже Јован Голић, шеф стручног штаба Инђије.

Вршац се до сада доказао као незгодан противник, што је гостима сигнал да морају да се до бро спреме за сусрет.

– Анализирали смо ривала, сагледали смо све врлине и мане. Вршчани су непоражени код куће, у налету су и доброј форми, биће пуни енергије, јер су показали да имају квалитет. Вршац је и прошле године важио за незгодног домаћина, па очекујемо да у том сегменту неће бити промена. Више пажње, међутим, посветили смо себи, марљиво смо се спремали. Кључ свега је одлична атмосфера после две везане победе.

Инђија дуел чека без проблема у саставу.

– Имали смо проблем на прошлој утакмици јер је Грбовић изостао због вируса, али вратио се тренинзима, тако да смо без кажњених и повређених играча, на терен ћемо у најјачем саставу – јасан је Голић.

С. Крговић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 02. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!