ГОЛИЋ: СВЕ ЗА ДРУГО МЕСТО

ИНЂИЈА ПОКАЗАЛА ДА ЗАСЛУЖУЈЕ МЕСТО У ДРУШТВУ НАЈБОЉИХ

У јаком ритму, дисциплиновано, фокусирано и самоуверено, фудбалери Инђија брусе форму за пролећне изазове. Јесенас су потврдили да имају квалитет, да ће се борити до краја и да су спремни да прескоче све препреке на путу до суперлигашке конкуренције. 

Сремци тренирају већ месец дана и Јован Голић, шеф стручног штаба, реализује план до најситнијих детаља:

– Одлука да комплетне припреме одрадимо у Инђији била је исправна, челни људи клуба обезбедило су одличне услове, имамо добре противнике, време нам иде на руку, тако да смо до сада одрадили све што је и предвиђено. 

Поред физичке припреме, акценат је на неким детаљима.

– Радимо на фазама игре које нису биле на највишем нивоу у току првог дела и фокусирани смо да их побољшамо. Унапређујемо и све што је било добро, за сада смо задовољни одрађеним и после анализа тренинга и утакмица видимо помаке.

Инђија је имала пет тестова, на старту је забележен минималан пораз од Кабела (0:1), па реми са Младост ГАТ-ом (1:1), уз три везана тријумфа против екипа из највишег ранга. Савладани су ИМТ (1:0), Спартак у Суботици (2:0) и Железничар у Панчеву – 3:0.

– Жеља нам је била да у припремном периоду одиграмо што више утакмица против суперлигаша, јер могу да дају најјаснију слику где смо у односу на јаче ривале, да сагледамо да ли смо и колико далеко од нивоа елите, а пласман у виши ранг нам је примарни циљ. Против ИМТ-а, Спартака и Железничара нисмо примили гол, а постигли смо шест и морамо да будемо задовољни. Успешни резултати нас радују, мотивишу и дају наду да смо на добром путу.

Инђијци не крију амбиције за други део првенства.

– Сви знају каква су наша очекивања и амбиције. Жеља нам је да будемо на другој позицији, да се директно пласирамо у највиши ранг. Неће бити лако, добро знамо да нас на пролеће очекује тежи посао – истакао је Јован Голић.

Ј. Радисављевић

СТИГАО МИХАЈЛОВИЋ

Прелазни рок у Инђији није био турбулентан као минулих година. Отишли су голман Милош Чупић, Ђорђе Ђурић и Итан Дервиши, док су стигли везиста Стефан Михајловић (Нови Пазар), голман Лука Тасић (Динамо), Никола Поповић, крилни нападач и повратник из Литваније, као и млади Илија Чутовић, дефанзивац стасао у школи Војводине.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 09. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!