ГОЛИЋ ЖЕЛИ РЕВАНШ ЗА ЈЕСЕЊИ КИКС

После испадања из елитног друштва, Инђија је јесенас, на првоигашкој сцени, играла по принципу топло-хладно, а такав тренд настављен и у другом делу првенства.

Екипа из Срема, под диригентском палицом Јована Голића, на старту пролећа није успела да оправда улогу фаворита против РФК Графичара, а на реду је дуел са Мачвом.

Инђија осим бољег бодовног салда има и предност терена, а Голић прижељкује реванш прволигашу из Шапца за јесени неуспех.

– Меч са Мачвом биће први после дуже времена на природној подлози, пошто смо све припремне и први пролећни дуел са Графосима играли на теренима са вештачком травом. Прилагодили смо се и добро спремали. Мачва нам је добро позната, остала нам је дужник за пораз (1:2) у првом делу такмичења, кад смо можда одиграли и најлошију утакмицу – каже Голић.

Сви у табору Инђије, уочи старта сезоне, на сва звона, објављивали су да је циљ број један пласман у највиши ранг, али ако је судити по киксевима против екипа које су лошије рангиране не смеши се славан финиш првенства. Времена за исправљање грешака, ипак, има довољно.

– Имамо довољно мотива, биће нам ово прва утакмица на нашем терену, даћемо све од себе да се реванширамо и да после нуле против Графичара у Београду, забележимо тројку – поручио је Јован Голић. 

Ј. Радисављевић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 02. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!