ГОЛИЋ: ЖЕЉНИ СМО БОРБЕ

За прволигаша из сремске равнице, обзиром на амбиције прокламоване на старту првенства, сваки дуел у пролећном делу биће као финале. Због тога је јасно да ће Инђија данас у главном граду стати на црту РФК Графичару решена да се врати са пленом. На тестовима током припремног периода „зелени“ су показали да имају завидан квалитет, али притисак је другачији у борбама за бодове. А Јован Голић шеф стручног штаба, ставио је акценат на квалитет појединаца у љубичастом тиму:

– Спремни смо за наставак првенства и жељни борбе. Одиграли смо много утакмица у припремном периоду, али првенствене носе посебну драж. РФК Графичар нам је добро познат, па нисмо сакупљали додатне информације. Не мења много систем и начин игре, има квалитетне и школоване фудбалере. Појединци су из ове школе сада у Енглеској или нашем најтрофејнијем клубу.

Тројка на пролећној премијери знатно би загрејала „зелене“, који због добрих игара јесенас пуцају од самопоуздања, евентуални пораз био би корак даље од остварења циља, па је јасно да простора за грешке нема.

– Пред нама је тешка утакмица, али и неће бити лаких, све ће бити захтевније у односу на први део. Већ неколико дана припремимо се за првог противника, агресивног са лоптом, али и без ње. Београђани су спрецифични, па ћемо дати све од себе да будемо на највишем нивоу – каже Јован Голић.

 Ј. Радисављевић

Извор: http://www.zurnal.rs 

ОБЈАВЉЕНО: 25. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!