ГРАД СОМБОР НАСТАВЉА СА УЛАГАЊИМА И МОДЕРНИЗАЦИЈОМ СПОРТСКИХ ОБЈЕКАТА У СТАНИШИЋУ И KЉАЈИЋЕВУ

Председник Скупштине града Зоран Рус и чланица Градског већа за област омладине, спорта, деце и здравства Антонија Нађ Kосановић ове недеље посетили су радове на модернизацији спортског објекта фудбалског стадиона у Станишићу.

Kао што знамо Фудбалски клуб “Станишић” је прошле сезоне постао члан Трећег савезног фудбалског ранга Српске лиге Војводина. Градска управа је врло брзо пред почетак сезоне отпочела и завршила радове на изградњи нових тушева и тоалета у свлачионицама. Такође урађене су нове електричне инсталације, као и водоводна и канализациона мрежа, након чега су следили керамичарски радови. Поред ових реконструкција, нови изглед добила је судијска просторија, а направљене су и нове трибине, ограде и заштитне мреже иза голова.

Приликом посете Станишићу председник Скупштине града, најавио је да ће Град и у наредном периоду наставити са улагањима у спортске објекте, како би се спортистима обезбедили најбољи услови за постизање врхунских резултата. Такође, истакао је да су у току и радови на реконструкцији трибина на стадиону ФK „Kордун“ у Kљајићеву где следи изливање бетонаже, након чега ће да се монтирају нове челичне трибине са дрвеним елементима, које ће бити распоређене у три реда, укупног капацитета до 200 гледалаца. У плану је да се током наредне године уради и надстрешница на овим трибинама рекао је председник Скупштине града Сомбора.

Извор: http://vojvodjanski.com/tvsombor

ОБЈАВЉЕНО: 27. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!