ГРАДИШТАНЦИ ИСПАЛИ ИЗ КУПА И У СУБОТУ ГОСТУЈУ ЛИДЕРУ У ПРИГРЕВИЦИ

Војводина из Бечког Градишта никако да стабилизује форму у актуелној сезони. Поред првенствених пораза, у среду су испали и у купу. Уназад неколико сезона су освајали пехар намењен победнику купа ФСС на територији ПФС Суботица, а сада су се спотакли већ на првом кораку. Изгубили су на свом терену од Пролетара из Равног Села резултатом 3:4, а голове за Вошу постигли су Владимир Михајловић два и Никола Новаковић један.

Сада им следи гостовање у Пригревици, где је домаће Братство апсолутни фаворит. Иако су прогнозе у спорту незахвална ствар, ваља истаћи даје Братство у досадашњих 11 кола уписало исто толико победа, па сваки други резултат, сем њихове победе, био би прворазредно изненађење.

– Капитен Миодраг Пелендић ће изостати звог нагомилавања жутих картона, Милош Божић се жали на повреду леђа, а неизвестан је због повреде и искусни Димитрије Илић. Предстоји нам утакмица у којој се не тражебодови. Нама је битно да добро одиграмо са себи равним тимовима, исправо резонује први оперативац Војводине у оставци Радомир Раковић.

Али, како играју и колико бодова имају, мало је њима равних. Од Апатинаца, који имају два бода мање од њих (7), су већ изгубили, а преостао им је окршај са последњепласираним Змајевчанима (6) у последњем колу. Апострофирали смо ова два клуба, који су једини испод њих на табели, а и у претпоследњем колу на гостовају у Сенти виде своју шансу, јер екипа коју са клупе води Бечејац Ото Барта, минуле сезоне кормилар Воше, има само бод више (10) од Градиштанаца.

Суботњу утакмицу, која почиње у 13,30 сати, суди Раде Крнета из Бачке Паланке, а помагаће му Милан Бошкић из Оџака и Драган Шево из Челарева, док ће делегат ФСВ бити Славко Малетин из Бачке Паланке.

Са куп утамице Војводина – Пролетер (фото: ФК Војводина)

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 29. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!