ГРАДИШТАНЦИ ИЗГУБИЛИ КОД КУЋЕ (ВИДЕО)

Лош дан Градиштанаца и Стапарци су заслужено однели цео плен. Истина, домаћи су повели голом Јанковића на асистенцију Ердејана, већу 13. минуту, али су гости поравнали резултат у 19. преко Стојшића. Уписао је Илија Ердељан пети погодак у три кола из пенала у 26. минуту и са 2:1 се отишло на одмор.

Гости с боље отварили наставак утакмице и у 52. минуту прво анулирали вођство домаћина, који потом падају у игри, што су гости искорстли и са нова два гола стигли до три бода. Тако су Градиштанци на време добили „шамар“ и сада се окрећу гостовању у Бајмоку, где ће покушати да се искупе за кикс пред својим навијачима.

– Лош приступ утакмици мојих играча и епилог је познат. На време је стигла опомена, јер нас у наредном колу очекује тешко гостовање у Бајмоку. Окрећемо се том изазову, вели тренер Војводине Лазар Дабижљевић.

Војводина – Хајдук 2:4 (2:1)

Бачко Градиште: Игралиште у СЦ „Ђорђе Тапавица Џоја“. Гледалаца: 100. Судија: Огњен Ждрња (Нови Жедник). Стрелци: Јанковић у 13. и Ердељан у 26. (11. м) за Војводину, а Стојшић у 19, Агбаба у 52, Ковачев у 56. и Куцурски у 84 минуту за Хајдук. Жути кртони: Дражић и Сикимић (Војводина), Агбаба, Ковачев, Јанчић, Бајчев (Хајдук).

Војводина: Шмит, Илић, Дражић, Марковић, В. Новаковић (од 57. Сикимић)), Дабижљевић, Кораћ, Селић (од 38. Радосављевић), Јанковић (од 88 Копре), Ердељан, Киш (од 57. Марјанов).

Хајдук: Рашета, Ступар (од 82. Дујаковић), Лазић, Агбаба, Стојшић, Н. Ковачев, Вујин (од 42. Манчић), Јанчић, Басарић, Куцурски, Ф. Ковачев.

Фото: Екипа Војводине која је изгубила од Стапараца 

Аутор: В. Јанков

 

 

Извор: Србија Спорт

ОБЈАВЉЕНО: 28. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!