ГРАДИШТАНЦИ НЕРЕШЕНИМ РЕЗУЛТАТОМ ПОЧЕЛИ ПРИПРЕМНЕ УТАКМИЦЕ

Фудбалери Војводине из Бачког Градишта гостовањем у Змајеву и утакмицом против домаћег Обилића почели су серијал од осам припремних утакмица.

Прва је завршена резултатом 1:1, а друга је на реду данас, када ће од 18 сати угостити новог српсколигаша Нафтагас из Елемира.

– Још је рано за било какву оцену по питању игре. Ноге су тешке од тренинга, неки од играча су се чували за завршнице турнира у малом фудбалу, било је и играча који су из објективних разлога били спречени да играју. Важно је да се вредно ради и време ће бити најбољи сведок урађеног нас из управе око прелазног рока и тренера и играча по питању игре – вели председник Војводине из Бачког Градишта Горан Кудрић.

Нови тренер најстаријег клуба имена Војводине Светозар Совиљ је на својој премијери са клупе Воше шансу пружио следећем саставу: Вулин, Бајић, Сакач, Тешановић, Рајачић, Рондовић, Киш, Савков, Тројановић, Пеленгић, М. Јелић. Играли су још: Танкосић, Сабо, Поповић, Вучур, Допуђ, Новаковић, Деспотовић.

– Новајлије су голман Мића Вулин, који је стигао из Степановићева, и везни играч Давид Савков из надаљског Напретка. Од играча који су играли захвалили смо се Деспотовићу и Сабоу. Имајући све у виду, очито да прелазни рок за нас није завршен – додао је секретар клуба Радомир Раковић.

Фото: ФК Војводина БГ

В. Ј.

Извор: http://www.dnevnik.rs

ОБЈАВЉЕНО: 20. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!