ГРАДИШТАНЦИ ОВОГ ВИКЕНДА ГОСТУЈУ У НОВОМ ЖЕДНИКУ

После вишенедељних припрема и пет одиграних утакмица, где су укњижене две победе и три пораза с гол разликом 10:20, Војводина из Бачког Градишта у недељу стартује са првенственим утакмицама у Војвођанској лиги „север“. У првом колу гостују у Новом Жеднику и састају се са Препородом, екипом коју су на почетку сезоне пред својим навијачима савладали са 4:1.

– Припремни период смо добро одрадили, мада утакмице то не показују. Али, једно су пријатељске, а сасвим друго првенстве утакмице. Међутим, прво коло је увек пуно неизвесности. На папиру смо ми фаворити, али домаћи терен је увек велика предност, па је неизвесност око резултата присутна. Што се играчког кадра тиче, само је Марковић неизвестан због лакше повреде, а остаи су спремни да пруже максимум на терену. Наравно, желимо победу, али исто размишљају и наши домаћини, вели тренер Војводине Лазар Дабижљевић.

Недељни окршај у Новом Жеднику поћиње у 14,30 сати. Суђење је поверено сомборској тројки. Правду ће делити на терену Бојан Царић, а уз аутлинију ће бити помоћници Драган Тривуновић и Милош Мартиновић. Делегат ФСВ је Душко Јанус из Пачира.

В. Јанков

Лазар Дабижљевић почиње поглед према бодовима – фото: В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 29. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!