ГРАДИШТАНЦИ СЕ НАДАЈУ ПРЕКИДУ ПОСТА

Фудбалери  Војводинеиз Бачког Градишта три пута заредом су терен напустили погнуте главе, па суботње гостовање у Сомбору против екипу Раванград 2018 доживљавају као преокрет и прекид поста.

– Немамо много информација о предстојећем ривалу. Изузев да су млада екипа и да можемо да се надигравамо са њима по добром терену. Ми имамо шест, а они бод мање од нас. Немамо проблема око играчког кадра, сви су спремни, па се надамо прекиду серије пораза. Искрено, очекујем ову утакмицу као прекретницу за нас. Останемоли непоражени, у наредном колу дочекујемо стсрог ривала Младост из Апатина, па је то нова прилика за радост. У мрђувремену може да се деси да се до краја прелазног рока појачамо са једним или двојицом играча, па је то разлог више за оптимизам, рекао нам јепре пред гостовање у Сомбору тренер Војводине из Бачког Грдишта Лазар Дабижљевић.

Градиштанци ће у Сомбору бити јачи за капитена Миодрага Пеленгића, који је, најзад, одрадио казну од четири утакмице неиграња због искључења на овосезонској премијери против Препорода. Нема ни повређених, тако да тренер Лазар Дабижљевић може да рачуна на све играче, што је додатни оптимизам пред утакмицу у суботу, која почиње у 16 сати. Суђење је поверено Кристиану Варги из Ловћенца, помоћници су Давид Земко из Бачке Тополе и Никола Канкараш из Врбаса, док је делегат Славко Малетин из Бачке Паланке.

В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 15. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!