ГРАДИШТАНЦИ СЕ РАСПУЦАЛИ ПРОТИВ „ФЕЊЕРЏИЈЕ“

Киша голова по мајском сунцу и сви у мрежи „фењерџије“ Ђурђина. То је епилог недељног окршаја у Бачком Градишту. Распуцали су се изабраници тренера Душана Медића, поготово Илија Ердељан, који је постигао три гола и голгетерски салдо увећао на 12. голова. Из пенала у 15. минуту је начео госте, потом је до одласка на одмор вођство дуплирао капитен Немања Јовић својим седмим голом у сезони. 

Поново је Ердељан наставио серију у другом полувремену са нова два гола, а у листу стрелаца упсали су се и „резервисти“ Димитрије Илић и Никола Копре. Код неко прими пола туцеа голова у својој мрежи, а ривал ниједан у својој, онда је сваки коментар сувишан. Ипак, ваља додати да су се Градиштанци победом против Ђурђина укњижили 39 бодова и попели на девето место табеле војвођанског „севера“. 

У наредном колу гостију у Чонопљи лидеру Слоги, а у последњем дочекују Солунац.

Војводина – Ђурђин 6:0 (2:0) 

Бачко Градиште: Игралиште у СЦ „Ђорђе Тапавица Џоја“. Гледалаца: 200. Судија: Давид Земко (Бачка Топола). Стрелци: Ердељан у 15 (11 м), 55. и 82, Јовић у 32, Илић у 69. и Копре у 89. минуту за Војводину. Жути картон: Билбија (Ђурђин). 

Војводина: Козарски, Киш (од 71. Бито), Ћирић (од 71. Копре), Радосављевић, Бркић, Ђекић, Дабижљевић, Кораћ, Јовић, Лојовић (од 58. Илић), Ердељан. 

Ђурђин: Кључик, М. Хорватски, Шомођи, Билбија, Половина (од 73. Скендеровић), Вуковић, Кпстић (од 56. Дели), Михајловић (од 46. Дулић), Видаковић (од 73. Д. Хорватски), Пеић Тукуљац (од 67. Месарош).

Стрелац три гола Илија Ердељан – фото: В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 20. 05. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!