Војводина из Бачког Градишта ове сезоне никако не може без малера. Као да је прати она народна – „несрећа никад не иде сама“. После дужег времена „кљуцули“ су цео плен у Чонопљи против Слоге (3:2), а онда је ковертирана писмена оставка председника клуба Горана Кудрића и секретара Радомира Раковића. У незгодан час, јер у недељу (14,30) дочекују врло добру Бајшу.

– Живот иде даље, првенство тече, има и добрих ствари. Савков је одрадио суспензију због жутих картона, Тешановић се вратио и много нам значи, али Илић се жали на повреду и највероватније неће конкурисати за најбољи састав. Остали тренирају и очекујемо да дају свој максимум против Бајше, а хоће ли то бити довољно за нову радост, остаје да се види, вели секретар Радомир Раковић, који ће до Ванредне изборне скупштине 25. новембра и даље обављати организационе послове.

Недељни ривал Бајша је тренутно петопласирана са 17 бодова, а Војводина је на 12. месту са девет, што је само три више од зоне испадања. То довољно говори колико су Градиштанцима бодови потребни. Али, до њих се стиже максимално одговорном игром свих и на сваком делу терена.

Недељну утакмицу Војводина – Бајша судиће тројка из Суботице. Главни судија је Вања Филиповић, први помоћник Дејан Врана, а други Љубиша Берењи, док је делегат ФСВ Зоран Мишковић из Остојићева.

Враћа се везиста Давид Савков (7) – фото: В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net