ГРАДИШТАНЦИ ЗАВРШАВАЈУ СЕЗОНУ ПРОТИВ „ФЕЊЕРЏИЈЕ“ ИЗ ЛОВЋЕНЦА

Вољом жреба, Војводина ће у недељу угостити последњепласирани Његош из Ловћенца и ваљда, после пет узастопних пораза, забележити победу. Биће то прилика да, најзад, помере бодовни салдо са „коте 42“ и задрже седмо место на табели војвођанског „севера“, штоје, искреноречено, испод очекивања и што се бодова тиче и што се пласмана тиче.

– После дужег времена, имаћемо бројнији играчки кадар за недељу. Враћају се Давор Јелић, Стефан Малић, Данијел Солдат и Ален Хасичић. Због обавеза на факултету изостаће Мартин Јелић. Додам ли свему да наму госте стиже „фењерџија“, онда победа, без обзира што је већина наших играча „у главама“ већ на одмору, не би смела да изостане, вели тренерВојводине из Бачког Градишта Ото Барта.

Утакмица у недељу по подне почиње у 17,30 сати, а судиће иста тројка из бачкопаланачког региона, која је делила правду минуог кола у Новом Жеднику против Препорода. Измена је једино у томе што ће сада на терену бити Раде Kрнета, а крај линије Лука Латиновић и Дејан Шолаја из Обровца. Делегат је Немања Сувајац из Суботице.

Аутор: В. Јанков

Фото (В. Јанков): Kапитен Миодраг Пеленгић предводи Вошу до победе у недељу

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 04. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!