ГРАДИШТАНЦИ ЖЕЛЕ ДА СЕ ПОБЕДОМ ВРАТЕ У ГОРЊИ ДЕО ТАБЕЛЕ

Фудбалери Војводине из Бачког Градишта желе да повежу две победе и вате се у горњи део табеле. Али, жеље су једно, а стварност…

– Уз помоћ наше верне публике сматрам да можемо до целог плена против врло добре Младости из Апатина. Атмосфера у клубу је побољшана после победе у Сомбору, а та победа ће добити на вредности само ако је повежемо у недељу са победом против Апатинаца. Неће нам бити лако, јер у овој лиги нема лаких утакмица, али смо спремни да дамо максимум на терену, а када је тако онда са сваким можемо да изађемо на крај. Сви су орни за нови изазов и једва чекамо да утакмица почне, вели тренер Војводине из Бачког Градишта Лазар Дабижљевић.

Градиштанци су сада седми на табели са по три победе и пораза. Немају проблема око играчког кадра, јер су сви на располагању трнеру Дабижљевићу и то даје додатни оптимизам.

Један од дербија седмог кола каравана војвођанског „севера“ игра се у Бачком Градишту у недељу од 15,30 сати и привлачи пажњу бројних љубитеља фудбала из околине. Очекује се да трибина у СЦ „Ђорђе Тапавица Џоја“ буду добро попуњена у недељу од 15,30 сати. Суђење је поверено Суботичанину Борису Вукановићу, коме ће помагати Огњен Ждрња из Новог Жедника и Саша Вукас из Суботице, док ће улогу делегата ФСВ обављати Милош Пуача.

В. Јанков

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 22. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!