ГРАДИШТАНЦИМА ПОБЕДА ИМПЕРАТИВ

Само једна победа у пет одиграних утакмица наставка првенства војвођанског „севера“ је премало за амбиције клуба попут Војводине из Бачког Градишта, па је разумљово што је недељна утакмица против Бачке из Пачира изузетно битна.

– Победа се намеће као императив. Истина је да и даље, због повреда, не можемо да рачунамо на капитена Миодрага Пеленгића, Димитрија Илића, од недељне утакмице у Турији и Милоша Ћирића, док су Наранчић и Рајачић ван строја још из припремног периода, али имамо сасвим довољан фонд играча да можемо да саставимо квалитетан тим и идемо на победу против ривала из Пачира. Добро би нам дошла подршка са трибина, јер тада играчи имају мотив више да изгарају на терену, вели тренер Воше из Бачког Градишта Ото Барта.

Поразом у Турији (0:1), Градиштанци су бодовно мало заостали за екипама из горњег дела табеле, али са 30 нодоба, колико имају, четвртопласирана Сента им је умакла само три бода. Значи, биће ту још борбе и постоји могућност да се обезбеди солидан пласман у квалитетеном рангу такмичења, али се мора побеђивати, макар, на свом терену.

Утакмица са Бачком из Пачира игра се у недељу од 16 сати. Суђење је поверено Петру Дражићу из Бачке Паланке. И први помоћник Лука Латиновић је из истог града, док је други помоћник Петар Врачар из Сомбора. Делегат ФСВ је Јосип Kоберски из Сомбора.

Фото (В. Јанков): Градиштанци не крију амбиције да желе победу

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 08. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!