ГРАДИШТАНСКА ВОЈВОДИНА ПРИЈАТНО ИЗНЕНАДИЛА У ЧОНОПЉИ

Кад се најмање надало, фудбалери Војводине из Бачког Градишта донели су прве бодове за гостовања у актуелној сезони. Испрећени су пут Чонопље као аутсајдери, јер је Слога била другопласиране, а вратили се са целим пленом. У фудбалу је све могуће. Зато је и интересантан.

Домаћи су успели да поведу преко Павића у 25. минуту, али је капитен Воше Миодраг Пеленгић изједачио у 39. минуту. Питање је како би се све касније одвијало, да у 43. минуту голман Живко Козарски није одбранио пенал Павићу, па се на одмор отишло са 1:1.

Опет су домаћи боље отворили наставак и преко Павића повели, али је Милош Божић у два наврата, 69. и 80. минуту, материјализовао добре акција саиграча и цео план је допутовао у Бачко Градиште. Сад је нови задатак пред Градиштанцима, пошто у недељу дочекују високопласирану Бајшу. Тек ако би повезали победе, направили би искорак из опасне зоне. У противном, и даљеће остати на једноцифреном броју бодова (9), а то значи и у доњем делу табеле војвођанског „севера“.

Тренер Војводине Горан Лаличић у Чонопљи је указао прилику следећем саставу: Козарски, Рајачић, Рондовић, Проданов, Томић, Допуђ (Вучур), Тешановић, Пеленгић, Михајловић, Божић, Новаковић (Бошњак).

Милош Божић је постигао два гола у Чонопљи – фото: ФК Војводина

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 16. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!