ГРАФИЧАРИ БОЉИ ОД ГУМАРА

На Златибору је одиграна тренинг утакмица прволигашких клубова, Графичара из београда и Инђије Toyo Тирес.
За Графичар је то била прва тренинг утакмица и прва остварена победа. Инђинчамни су забележили и други узастопни пораз. Овог пута је то био минималан у резултату, 1:0.

На терену за игру стадиона „Швацварија“ је виђена динамична игра, а млад састав из Београда је задавао доста мука одбрани зелено белих. Општи је утисак да су боље трчали на овом мечу.

Прилика за Графичар је виђена у 12.минуту. Максимовић шутира из казненог простора, Чупић парадом чува мрежу. Прва прилика за Инђију 19.минуту. Сам је био код друге стативе је био Врбић, али је лопту после доброг центаршута послао крај гола. Два минута касније и нова шанса за Графичар. Младеновић шутира са ивице казненог простора крај стативе гола Чупића. Инђија узвраћа у 35.минуту. Млади Гаиловић се одлучује за шут, али лопта одлази преко гола. Инђија је најближа вођству у првом полувремену била у 42.минуту. Милан Јањић после добре акције зелено белих шутира у пречку гола Графичара из казненог простора Гутеше.

У другом делу меча гол одлуке је постигао резервиста Андрија Фратовић у 56.минуту. Прецизан шут и мрежа зелено белих се затресла. 1: 0.

Радосављевић после соло продора шутира у 67.минуту, али је статива поново била савезник Београђана. У 73.минуту је могло лако бити и 2: 0. Прилика за Ћурића који шутира из казненог простора Инђије, али Чупић брани и шаље лопту у корнер.

У наставку узалудни напори Инђије Toyo тирес да поравна резултат. Утакмица која је могла да покаже све мане, али и врлине два клуба.

Графичар – Инђија Toyo Тирес 1:0 (0:0)

Графичар: Гутеша, Радојевић, Матић, Вукичевић, Давид Петровић, Ћурић, Васиљевић (К), Максимовић, Мијатовић, Стојановић, Младеновић.
Клупа: Маринковић, Јањушевић, Јовановић, Црнојевић, Ђурић, Марић, Фратовић, Мајсторовић, Андреј Петровић, Јусуф, Туцкер, Бошковић, Ратковић, Никчевић, Ђукић.

Инђија Toyo Тирес: Чупић, Врбић, Радосављевић, Мијаиловић, Ђурић, Станојевић, Милан Јањић, Маричић, Гајиловић, Ђорђевић, Којић.
Клупа: Суботић, Пиплица, Дервиши, Марко Стојановић, Грбовић, Милошев, Арамбушић, Велимировић.

Извор: http://www.sportin.biz

ОБЈАВЉЕНО: 19. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!