ГРБИЋ ОД ТРАГИЧАРА ДО ХЕРОЈА

ДЕРБИ У БАНАТСКОМ КАРАЂОРЂЕВУ ОПРАВДАО ОЧЕКИВАЊА 

Општински дерби у Банатском Карађорђеву Јединства и Бегеја оправдао је очекивања, виђена је добра представа са четири гола, а трибине су биле препуне љубитеља фудбала из овог дела Баната. Драган Јовић, тренер Бегеја био је задовољан, ма да има и примедбе на одређене ситуације.

– Прво полувреме били смо господари на терену, али нисмо искористили прилике. Договорили смо се да тако наставимо и у другом делу, а онда је дошло до несхватљивог пада. Дозволили смо себи луксуз да примимо два гола после корнера, што је недопустиво. После смо се дигли и успели да изједначимо – рекао је Јовић.

Слободан Грбић, капитен Бегеја, поново је изгарао, али умало да буде и трагичар. У 70. минуту досуђен је казнени ударац за Бегеј при вођству домаћина од два гола када је у казненом простору оборен млади Рапаић. Лопту је узео Грбић и гађао у угао, а голман Недељковић ефектно је одбранио.

– Био сам сигуран да ћу погодити мрежу. До сада сам, углавном, био сигуран са беле тачке. Жао ми је што се тако десило, али успели смо да се подигнемо и изједначимо. Бегеј је у 81.минуту преко Младена Новака, Јединство се повукло бранећи предност, а фудбалери Бегеја нису престајали са нападима.

У надокнади времена Николић је центрирао, лопта уздрмала пречку, да би на крају дошла до Грбића који је са десетак метара топовским шугем погодио за 2:2 и искупио се за промашени пенал.

– Огроман терет пао ми је с леђа када сам погодио мрежу и сачувао бод, мада мислим да смо заслужили три. Сами смо криви што раније нисмо утакмицу завршили у нашу корист – рекао је Грбић.

Д. Милићев

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 09. 11. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!