ГРЧ НЕСТАО У ДРУГОМ ДЕЛУ

До друге победе у првенству Раднички из Сремске Митровице дошао је пред својим присталицама, савладавши Рад – 2:0. Оба гола виђена су у другом делу, а мрежу гостију погодили су Никола Милинковић и Стефан Илић.

Прво полувреме према речима Дејана Николића, шефа струке Митровчана, било уједначено, без много дуела, док је Рад креирао неколико шанси, али ништа није реализовано:

– Евидентно је да смо први део играли као у грчу, све што смо покушали током седмице да исправимо из претходне утакмице са Лозницом, углавном, није нам успевало. Зашто је то било тако делом је био заслужан и Рад, састављен од добрих играча који у сваком моменту знају како да се наместе. Уласком Стефана Илића, Ковачевића и, посебно, последњих пола сата Јанковића, били смо опаснији и успели да угрозимо гол гостију. Повели смо из индивидуалног квалитета и доброг шута Милинковића, а затим је Илић удвостручио предност и запечатио резултат.

Лига је, по мишљењу искусног стручњака, изједначена и нема изразитог фаворита, што је потврђено и у досадашњим утакмицама.

Д. Т.

Фото: Раднички (СМ) 

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 14. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!