ГРЕШКЕ СКУПО КОШТАЛЕ

ДИНАМО 1945 ПОРАЖЕН ОД ОМЛАДИНЦА У НОВИМ БАНОВЦИМА

Панчево – Фудбалери Динамо 1945 поражени су у Новим Бановцима од Омладинца и поред добре игре током целог сусрета. У протеклих три кола освојили су само бод на гостовању Првом мају у Руми (1:1), а остали су празних шака у дуелима са Железничаром (1:3) и Омладинцем (1:3). Панчевци наставак такмичења чекају на деветом месту са 25 бодова.

– Могли смо боље да прођемо и морамо да извучемо поуке из овог меча – каже Дејан Паунковић, шеф струке. – Домаћини су искористили наше грешке и заслужено су победили. Имали смо периоде добре игре и прилике, али нисмо успели да то искористимо. Није оправдање, али тим је измењен и млад, па могу да будем задовољан како смо изгледали у појединим тренуцима. Идемо постепено и очекујем да ћемо бити још бољи у наредним утакмицама.

Голман Миљан Анџић бранио је у млађим селекцијама ОФК Београда, а БСК Борчи и Златибору, одакле се вратио у „брзи воз“:

– Знали смо вредности Омладинца, али и поред тога, у првих 45 минута, после наших грешака, примили смо два гола. У другом полувремену нисмо успели да наметнемо стил игре, нисмо били на очекиваном нивоу и бодови су остали у Новим Бановцима.

Млади чувар мреже неколико пута сачувао је мрежу, али није то било довољно ни за бод.

– Екипа је промењена у односу на јесен и то сигурно утиче на резултате и игре. Потребно је мало стрпљења и времена да се уиграмо и да пружамо све што се од нас очекују. Имамо квалитет, али млади тек треба да покажу потенцијал. Убеђен сам да ћемо брзо поправити утисак из претходних три меча.

Панчевци у недељном матинеу дочекују Бечеј 1918.

– Пред нама је још једна тешка и неизвесна утакмица, али сви верујемо да можемо до бодова. Нема унапред добијених утакмица, па не сме да дође до опуштања, сви морамо озбиљно да приђемо обавезама да бисмо успели. Спремамо се за дуел и најважније је да сви будемо здрави. Убеђен сам да ћемо са навијачима прославити победу – рекао је Анџић.

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 21. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!