ГРГИЋ: НЕЋЕМО ИСПАСТИ

ПОСЛЕ ДВА ПОРАЗА ШАЈКАШАНИ У ТЕШКОМ ПОЛОЖАЈУ

Пораз у Бечеју и претходни од Динама 1945, на домаћем терену, унео је неспокој у редове Борца. Шајкашане тренутни пласман на десетом месту, са 34 бода, три кола пре краја трке у „Војводини“, задржава у каравану.

– Нисмо били слабији поред Тисе, али Бечејци су,у финишу утакмице, дошли до победе. Претходно смо се испромашивали против Панчеваца и, такође, били кажњени, ваљда ће да нам се врати у финишу првенства. Морамо да будемо још чврћи, да добро радимо, позитивно је што не зависимо од других и сами решавамо судбину – рекао је тренер Небојша Филиповић.

Шајкашани су домаћини Кабелу, потом гостују пазовачком Јединству и у последњем колу домаћини су Тиси.

– Треба да победимо Новосађане, све остало долази после. Биће и међусобних окршаја ривала, али само размишљање о сопственој игри треба да донесе резултат. Увек се надам бољој реализацији, кад се погоди мрежа онда може да се очекују жељени резултат.

После кратке паузе, уследила је порука:

– Нема назад, не вреди да се враћамо за оним што је прошло и што не може да нам помогне. Остала су три корака до краја и у сваком мора да будемо на највишем нивоу. Верујем у играче, њихов квалитет и посвећеност и надам се да ћемо успети.

Капитен Лука Гргић шесту сезону је у тиму и градитељ игре, често и у улози стрелца, каже да су могли више у последња два меча.

– Нисмо заслужили последње поразе, нисмо били слабији од Панчеваца и Бечејаца, али сад не вреди да то помињемо. Тешко је, али идемо даље и излаз постоји. Треба да изађемо победници из дуела против одличног Кабела и бићемо близу спаса. Не волим планирање на дужи период, увек је наредни меч најважнији и тако треба да размишљамо. Заслужујемо више од тренутног пласмана, али нећемо испасти – истакао је лидер Шајкашана.

Б. Ц.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 16. 05. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!