ГРГИЋ ОЧЕКУЈЕ ВРХ

ШАЈКАШАНИ ЗАДОВОЉНИ ПРИПРЕМНИМ ПЕРИОДОМ

Играчи Борца, у осам тестова, уписали су шест победа, реми са ОФК Бечејом и пораз од руменачког Јединства.

Пред старт трке и гостовање кулском Хајдуку тренер Небојша Филшовић најавио је добру игру.


НОВАЈЛИЈЕ

Борац је ангажовао седморицу играча из бонус категорије: Тривуновића, Ромића, Хорвата, Малешевића, Девушића, Ђурића и Алексића. Ту су још: Бурсаћ, Јемовић,Аћимовић, Милинковић и Маодуш, који су заузели позиције стартера.


– У припремном периоду екипа је добро изгледала и немам замерки на рад и посвећеност. На окупу је погон са играчима за више од два тима и брзо ћемо да завршимо селекцију. Против увек неугодних Бечејаца, нисмо погодили мрежу, ефикасност на осталим тестовима даје за право да будемо оптимисти – истакао је Небојша Филиповић.

Шајкашани су победили Младост ГАТ (3:0), Славију (3:1), Хајдук из Бешке (3:0), темеринску Слогу (6:2), Тител (7:0), Слободу из Доњег Товарника (2:1), ремизирали са ОФК Бечејом (0:0), а изгубили од руменачког Јединства (2:5).

– Физички смо спремни, играчи могу да трче и све је до нас. Направили смо конкуренцију, али нисмо завршили прелазни рок. Све од старта зависи, ако крене како треба, онда ће селекција бити на потребном нивоу додао је Филиповић.

Капитен Лука Гргић, главни је адут екипе из Шајкаша. Први асистент и спретни стрелац, пету сезону креира игру Борца.

 – Задовољан сам припремним периодом, урадили смо добре ствари и склопили мозаик за врх. Прошле године смо са свима могли у надигравање, верујем да ћемо у истом ритму бити и у новој сезони. Ценимо све ривале, али са свима можемо да се надмећемо – истакао је Лука Гргић, лидер Борца.

Б. Ц.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 09. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!