ГРГИЋ ПОГОДИО ЗА НОВУ ПОБЕДУ ЖЕЛЕЗНИЧАРА

Железничар – Инђија 1:0 (0:0)

СТАДИОН: СЦ Младост у Панчеву. Гледалаца: 300. Судија: Иван Стаменковић. Жути картони: Зувић (Железничар), Рађен (Инђија). Стрелци: Гргић у 50. минуту за Железничар.

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Живковић, Балаж /61.Лаиновић/, Гргић /79.Јовановић/, Хајдин, Јовановић, Ковачевић, Петровић, Шушњар/79.Миросављев/, Томановић, Трифуновић /19.Зувић/, Ђордевић.

ИНЂИЈА: Чупић, Бојовић /61.Стевановић/, Десанчић, Гајловић /61.Ђурић/, Кукољ /82.Ђурковић/, Мијаиловић, Недељковић, Ракић/82.Ђуричковић/, Рађен, Србијанац /69.Вуковић/, Стојановић.

Наставља се серија Железничара. Изабраници Томислава Сивића забележили су И четврту победу у пролећном делу сезоне, а у Панчеву је пала И Инђија.

Истина, имали су тежак задатак фудбалери Железничара, али су успели да се изборе са петопласираним тимом Прве лиге Србије.

И у најави меча, истакао је Томислав Сивић да не очекује лаган посао, али је у исто време рекао да ће Панчево остати неосвојива тврђава. Речено-учињено.

Упркос иницијативи у првом полувремену, Железничар није успео да пробије бедем испред гола Инђије. Опседали су голмана Чупића, међутим нису имали среће Панчевци да погоде мету.

У наставку утакмице заиграо је Железничар још снажније, а Инђија је пала у 50. минуту. Поново је до изражаја дошао квалитет домаћег тима И егзекуторске способности младог Дариа Гргића.

До краја меча имао је Железничар још неколико прилика, али је резултат остао 1:0. Довољно за још једно славље.

Панчевци су остали на другом месту, али су далеко побегли Новом Саду и Графичару.

Извор: https://rtvpancevo.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 12. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!