ГРУЈИЋ ПРЕУЗЕО ОДГОВОРНОСТ

УПРАВА ЈЕДИНСТВА (СП) ТРАЖИ ШЕФА СТРУКЕ

Чланови руководства Јединства (Стара Пазова) потврдили су да је Дејан Грујић, шеф стручног штаба, поднео неопозиву оставку. Најављена је после суботње утакмице са Панчевцима, али убеђивања нису помогла да се предомисли.

Фудбалски зналац међу Сремце стигао је у невреме, а тако је и отишао. Великим трудом настојао је да елиминише неке слабости унутар тима. На специфичан начин утицао на формирање карактера играча, враћање пољуљаног самопоуздања и стварање ведрије атмосфере у свлачионици.

Велики труд, међутим, није донео очекиване резултате.

– Иако је квалитет играча био изнад постигнутих резултата, испада да онај ко води нешто не ради како треба – истакао је Грујић.- Надам се да ће нови тренер ове вредности преточити у боље резултате. Овај посао, поред великог труда тражи и челичне живце. 

Што се тиче пораза од Динама 1945, у Јединству није било кључног играча на средини терена, који би успешније повезао напад и одбрану. И поред тога што су имали играча мање, гости су, у другом делу, тактички разоружали неубедљиве Пазовчане. Појединци су деловали комотно, као да су очекивали да ће им Динамо 1945 поклонити бодове. Узалудни су били савети и оштре критике у време одмора. И са клупе су повучени добри потези с циљем освежења и убрзања игре, али договор није испуњен.

После јалове иницијативе, у 66. минуту, уследио је шок за навијаче. Пораз је још више погоршао, иначе, незавидан положај при дну табеле.

М. Бзовски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 02. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!