ГУТЕША БЕЗ СЕДМОРИЦЕ ИГРАЧА

БЕГЕЈ ИЗ ЖИТИШТА ОСЛАБЉЕН ЧЕКА КАЧАРЕВЦЕ

После пораза у Новим Козарцима, Бегеј дочекује Јединство Стевић, које је у Качареву доживело дебакл од Војводине 1928 из Перлеза. У Житишту су с правом забринути пред дуел, јер су ван строја седморица играча.
Од раније су ван тима повређени Мирчетић, Јевремов, Ердељан и Дорожан, а после утакмице са Слободом искочили су Мијатовић, Гашић и Маљукан. Ниједан неће моћи да конкурише за састав, па је тренер Марко Гутеша на мукама.
– Долазе нам добри Качаревци, па неуспех од прошле суботе не сме да нас заварава. Познајем играче Јединство Стевића и знам колико вреде, у дуелу са Перлежанима имали су само слаб дан, па ће настојати да у Житишту поправе утисак. Са великим списком повређених играча имамо проблем како да саставимо тим, одавно ми се није десило као тренеру да толико играча буде повређено, што ремети ситуацију у тиму. Сви на терену мораће да запну, да дају максимум, јер су нам бодови неопходни. Знам да неће бити лако, али верујем да уз помоћ навијача можемо до победе – каже Гутеша.
Капитен Слободан Грбић поручио је да ће играчи дати све од себе да би освојили бодове:
– Недаће нас прате, са повредама играча, тако и са дешавањима на терену. Толико нас је срећа напустила, да смо и поред добрих игара остајали без бодова. Ваљда је дошло време да то наплатимо, иако сам убеђен да нећемо имати лак посао са Качаревцима.

Д. Милићев

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 24. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!