ГУТЕША НА КЛУПИ РАДНИЧКОГ

ЗРЕЊАНИНЦИ РЕШИЛИ ПИТАЊЕ ШЕФА СТРУЧНОГ ШТАБА 

Марко Гутеша (на слици) нови је шеф стручног штаба зрењанинског српсколигаша. Душан Танасић, директор Радничког, најавио га је као наследника Предрага Кандића, који је шест и по сезона предводио тим.

– Доховорили смо сарадњу са Гутешом и у пролећном делу сезоне биће на челу екипе – рекао је Танасић. – Има искуства радио је у Српској лиги Војводина сада нам је у фокусу прелазни рок са циљем да јачи уђемо у наставак трке и борбу за опстанак. 

Нови тренер црвено-белих својевремено је водио зрењанински Банат и перлешку Војводину 1928 у српсколигашком каравану, а имао је успеха и у другим клубовима.

– Прихватио сам сарадњу са најстаријим фудбалским колективом у Зрењанину, давно је било кад сам био првотимац Радничког и то је клуб са традицијом дугом више од века. Позиција на табели јасно говори о задацима у пролећној сезони. Опстанак је једини циљ и требало би, у свим линијама, да појачамо састав како бисмо квалитет подигли на виши ниво и освежили погон и игру. Гледао сам, током јесени, неколико мечева и чека нас тежак посао. Да не мислим да можемо успети, не бих ни долазио и никад нисам навикао на предају. Требало би да се добро припремимо и максимално посветимо од првог пролећног кола – казао је Марко Гутеша и најавио почетак припрема за 15. јануар.

Зрењанинци су последњи на табели са свет девет бодова, од којих су два уписали из два ремија код куће, преосталих седам донели су са гостовања.

Б. Цвијетић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

ОБЈАВЉЕНО: 29. 12. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!