ГУТЕША ОБАВИО ПРОЗИВКУ

ВОЈВОДИНА 1928 ИЗ ПЕРЛЕЗА ПОЧЕЛА ПРИПРЕМЕ ЗА СРПСКУ ЛИГУ ВОЈВОДИНА

Перлежани су се вратили у српсколигашко друштво и први су почели припреме за нову трку у „Војводини“. Прозивку је обавио Марко Гутеша, после неколико година, кад је увео Војводину 1928 у Српску лигу, вратио се на место успеха.

На првом тренингу било је 12 играча из прошле сезоне и седморица на проби.

– Лане смо били противници, док сам водио карађорђевачко Јединство, а сад смо заједно и драго ми је што сам се вратио у клуб који сам први увео у српсколигашко друштво. Кроз рад и тестове формираћемо игру и доћи до селекције.

Биће напорно и тешко и „Војводина“ је огроман изазов за све нас. На „Истоку“ је убедљиво освојено прво место и очекујем да играчи и даље буду максимално пожртвовани и посвећени – рекао је Гутеша.


ТЕСТОВИ 

Прву проверу Перлежани ће имати против зрењанинског Радничког 13. јула, потом ће одмерити снаге против Младости (Омољица), Ковиља, Полета (Идвор), Борца (Шајкаш)…


Напоменуо је да су први почели са тренинзима због чињенице да се очекује велики број играча на проби, а да се више првотимаца налази на одмору и да ће се накнадно прикључити.

Познате су и прве принове, бонус Марко Јоњев дошао је из зрењанинског Радничкога, искусни Зоран Шемић, као и Гутеша, вратио се међу Перлежане са којима се, пре неколико сезона, пласирао у Српску лигу. Пролетос је браниобоје Црвене звезде из Руског Села.

Ц. Б.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 02. 07. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!