ГУТЕШУ САМО ПОВРЕДЕ КОЧЕ

ФУДБАЛЕРИ БЕГЕЈА ПАКЛЕНО ТРЕНИРАЈУ

Под диригентском палицом Марка Гутеше, шефа стручног штаба, фудбалери Бегеја протеклих дана радили су паклено. Тренирали су свакодневно и по највећим врућинама да би што спремније дочекали старт у суботу кад на стадион крај парка долази Раднички из Ковина.
Гутешин план реметиле су повреде неколицине играча. На првој утакмици повредио се Јован Јевремов, поуздани одбрамбени играч који је и даље ван строја. Потом се на тренингу повредио новајлија Данило Мирчетић, а онда и резервни голман Алекса Дорожан. Ван тренинга је и Ратко Кнежевић.
– Изостанак ових играча је хендикеп, али свесни смо да је то део приремних изазова и на то смо навикли. Имамо добар избор и за свако место замене, тако да су у припремним утакмицама сви показали велику жељу да се наметну тренеру Гутиши. Имамо велико поверење у искусног шефа стручног штаба и верујемо да је екипа спремна за старт. Долази нам Раднички из Ковина са којим смо имали занимљиве дуеле још у Српској лиги и увек су били неизвесни. Знамо да имају добар састав, али спремни смо – каже Бојан Михочић, амбициони председник.

Д. Милићев

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 09. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!