ГВОЗДЕНОВИЋ УМЕСТО ЧУЧКА

ЗАВРШЕН ОДМОР У ЈЕДИНСТВО СТЕВИЋУ

Фудбалери Јединсгво Стевић почели су припреме, а после одласка тренера Симе Чучка прозивку фудбалера извршио је Владимир Гвозденов током јесени на клупи Слоге (Банатско Ново Село).

На првом тренингу било је 20 фудбалера, док су петорица оправдали изостанке. У првом делу Војвођанске лиге Исток, Качаревци су играли променљиво и зимују на претпоследњм месту.

Управа са председником Ненадом Шаренцом одржала је неколико састанака са фудбалерима и тренером Гвозденовићем о амбицијама.

– Нисмо остварили циљ и за тренера је дошао Гвозденовић, верујем да ће радом потврдити очекивања – истакао је Шаренац. – Комплетне припреме обавићемо на нашем стадиону и у хали спортова где имамо одличне услове.

За сада је отишао једино Ненад Окука (Воја Гачић).

– У првом плану је да сачувамо тим из јесење сезоне. Убеђен сам да можемо боље, а што се тиче новајлија предност имају наши играчи из околних клубова. Биће прикључено и више омладинаца, добрим играма показали су да су заслужено пред вратима првог тима. Уговорене су утакмице са добрим тимовима, јер желимо да проверимо могућносги свих кандидата за стартере – јасан је Шаренац.

Стефан Атанасов, капитен и најбољи играч, најавио је успешније пролеће и опстанак:

– Очекује нас тежак задатак после слабе јесени где смо морали да освојимо мало више бодова. Идемо даље, имамо квалитет и потенцијал да остваримо циљ.

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 18. 01. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!