ХАЈДУК 1912 СПРЕМАН ЗА ДУЕЛ СА ЛИДЕРОМ

ЗАМКА ЗА ОЏАЧАНЕ

Фудбалери Хајдука 1912 поражени су на гостовању у Елемиру. И поред минималног неуспеха нису разочарали, први део утакмице припао је Куљанима и штета је само што је од неколико прилика да се угрози голман Никола Галин реализована само једна, Ђорђе Брборић погодио је у 14. минуту.
Домаћини су у наставку направили преокрет па је Хајдук терен напустио поражен (1:2) упркос сјајним одбранама Николе Симоновића.
– Била је то тешка утакмица против добро вођеног тима и органзованог клуба. Пружили смо добру игру и имали предност у првом делу, али у наставку је ривал био агресивнији – рекао је Жељко Рачић, шеф стручног штаба Хајдука 1912.
Пред Куљанима је још један тежак окршај, угостиће неприкосновеног лидера из Оџака. Хајдук 1912 је растерећен бриге око опстанка и пласмана, па је ово прилика да потврди добре игре и резултате.
– Долази нам моћан и квалитетан противник, предвођен изванредним Милованом Панковим на клупи. Текстилац има сјајан низ победа са само два примљена гола у десет утакмица. Верујем да ће играчи дати максимум и растрећени бриге око опстанка желимо да сваку утакмицу одиграмо што квалитетније.
Изостаће Горан Поткозарац и Ђорђе Брборић а Абрамушић је под знаком питања због прехладе.

М. Јовичић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 14. 04. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!