ХАЈДУК 1912 УСПЕШАН НА ТЕРЕНУ У БЕЛЕГИШУ И СА ЈОШ ДВА РИВАЛА ПРЕДВОДИ КАРАВАН

Још једном су фудбалери Хајдука 1912 обрадовали симпатизере. Из Белегиша су се вратили са три бода и потврдили да одличан старт није случајан и да је плод доброг и квалитетног рада и да је селекција током прелазног периода била – пун погодак!

Имали су Куљани и падове у игри, омогућили су Подунавцу да анулира предност. Хајдук 1912 поново је дошао у вођству голом Јовановића, али Белегишани су и други пут изједначили. Правда је, ипак, задовољена у завршници сусрета када су гости преко млађаног Александра Влаисављевића постигли два гола и заслужено славили.

– Добар противник, изванредно вођен од колеге Стевановића и одлично организован клуб, нашој победи дају на значају. Момци су успели да преброде неке тешке моменте и препознају просторе у којима најквалитетније делујемо и што је најважније освојили смо три важна бода. Било је лепих детаља и акција после којих смо давали голове и стварали шансе, али испољили смо и одређене слабости, морамо да их сведемо на најмању меру – каже Жељко Рачић, шеф струке.

Хајдук 1912 је на врху уз Кабел и Железничар из Инђије.

– Не бих рекао да смо изненађење, Тим је састављен од искусних и талентованих играча. Селекција је касније завршена, остали оло готово без тима из претходне сезоне и имали мало времена за припрему и уигравање, што нам је и највећи проблем и пратиће нас до завршетка сезоне. То нас чини рањивим, али верујем у квалитет. Морамо дати све од себе да повратимо респект који клуб заслужује, да задобијемо поверење навијача и заједничким снагама са људима из руководства учинимо и корак више – каже Жељко Рачић.

М. Јовичић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 13. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!