ХАЈДУКУ 1912 САМО БОД У ДВА ПРОЛЕЋНА ИЗАЗОВА

ПОПРАВНИ СА ЛИДЕРОМ

Са два тешка гостовања Хајдук 1912 донео је бод, поражен је у дуелу са Борцем у Шајкашу, а седам дана касније ремизирао је са Нафтагасом. У оба сусрета Куљани су повели, у Елемиру су имали и два гола предности, преко Михаила Љумовића и Бранислава Пјоште, али стигли су на крају само до 2:2. Саша Стојадиновић, шеф стручног штаба Куљана, не може да буде задовољан учинком, али упркос свему верује у играче, њихов рад и труд.

– Два тешка гостовања су иза младе екипе и заслужили смо више од бода. Неки празни минути много су нас коштали, нисам задовољан салдом, али јесам односом према обавезама. Уверен сам да ћемо, како првенство буде одмицало, бити све бољи, конкретнији и са што мање пропуста – каже Стојадиновић.

Пред Куљанима је један од најтежих испита у сезони, долази водећи Словен.

– Румљани имају искуство и нападачки потенцијал, заслужено су на трону, али немамо другог пута осим да управо покушамо да добијемо много.

Окршај са Румљанима је и прилика да се симпатизери Хајдука 1912 увере у могућност екипе Саше Стојадиновића. Много је нових имена који ће истрчати на терен стадиона „Милан Средановић “ и биће то прилика и да навијачи дођу у што већем броју и да пруже подршку.

– Сви једва чекамо премијеру пред нашим навијачима. Искористио бих прилику да подсетим Куљане колико су битни за клуб, младу екипу и град. Убеђен сам да се неће покајати, јер ће видети пожртвовање, жељу код играча и потенцијал младог таласа.

Хајдук 1912 биће ослабљен, због жутих картона изостаће Живковић и Кочиш. –

Неће бити у саставу, али на мегдан лидеру ће полетна екипа, па верујем да ћемо показати квалитет – јасан је Стојадиновић.

М. Јовичић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 14. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!