ХЕТ-ТРИК МИРОСАВЉЕВА

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Железничар – Торлак 6:0 (3:0)

Панчево – СРЦ Младост. Гледалаца: 100. Судија: Бојан Џафић (Панчево). Стрелци: Зувић у 7. и 20, Реган у 29, Миросављев у 74, 80. и 86. минуту.

ЖЕЛЕЗНИЧАР Петровић, Миликић, Конатар, Лаиновић, Обреновић, Јанковић, Реган, Зувић, Бачанин, Одита, Кордић. Играли су још: Кожул, Ковачевић, С.Јовановић, Бркић, Ђорђевић, Димитрић, Миросављев.

ТОРЛАК: Шепић, Јованчић, Пражић, Митровић, Пајковић, Јанковић, Стегњаја, Малић, Љубевић, Чворић, Ђуровић. Играли су још: Гашић, Хебиљи, Јованчић, Јовановић, Грубишић, Јеремић, Живановић.

Фудбалери Железничара итористили су првенствену паузу за добар тест са Торлаком, лидером Српске лиге Београд. Тренер Томислав Сивић пружио је шансу играчима са мањом минутажом и оправдали су поверење.
Зувић је обезбедио вођство, а десет минута касније поново се уписао међу стрелце. На истеку пола сата, Реган је савладао Шепића за 3:0.
Панчевци су и у другом делу наставили са добром игром, а истакао се троструки стрелац Милан Миросављев. Фудбалери Железничара показали су да спремно чекају гостовање у Лозници.

Б. Стојковски

Фото: Железничар

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 29. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!