ХЕТ-ТРИК ВРБАЧКОГ ЗА ВРХ

СЛОБОДА (НК) НА ЧЕЛУ ВОЈВОЂАНСКОГ ИСТОКА

Слобода је била уверљива и у Ботошу (4:0), па се после 24 сата вратила на врх Војвођанске лиге Исток, а сусрет са Омладинцем обележио је Немања Врбачки, други стрелац Новокозарчана, остваривши хет-трик.

– Отишли смо у Ботош с циљем да одиграмо озбиљно и без потцењивања ривала. Као плод залагања уследила је и моја добра игра зачињена са три гола – каже Врбачки.

У суботу је на распореду последњи од три дербија јесени на војвођанском „Истоку”, на стадион „Илија Пантелић” долазе Карађорђевчани, а тренер Слободан Митровић напомиње да ће то за његов тим бити најтежи испит да домаћем терену.

– До сада смо имали тешка госговања, а пред нашим навијачима имали смо лакши распоред, па је и учинак био максималан. Сада ваља показати квалитег против сјајне екипе, са искусним и прекаљеним појединима, која је последњих година редовно у врху лиге. Као и током читаве јесени, улазимо растрећено у утакмицу и немамо притисак било које врсте, али имамо прегршт мотива да презимимо на челној позицији. Прижељкујемо велику подршку навијача и онда јуриш ка позитивном резултату – јасан је Митровић.

Д. П. П.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 09. 11. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!