ПОЈЕДИНИ ИГРАЧИ ЈЕДИНСТВА (СП) ЈОШ КОМОТНИ

Очекивања су да ће се Јединство (СтараПазова), после фузије са Фениксом 1995, наћи на новом путу, без страха од испадања, да ће избећи све  што је претхоидних сезона доносило главобоље. Руководство клуба и у отежаним условима настојало је да играчима обезбеди услове за рад у припремном периоду. Стигла су и појачања а за посвећеност и атмосферу у свлачионици нико нема озбиљнијих примедби.
Забрињава, ипак, што се све позитивно у довољној мери не преноси на утакмице, иако резултати у овом периоду нису битни. Ако се изузме меч са комшијама из Нових Бановаца, када су у првом полувремену пружили игру каква се у првенству очекује и надиграли реномираног противника, остале пробе, поготово са Радничким у Новој Пазови (1:2) и генералка у Доњем Товарнику (1:1) донели су оправдану зебњу пред старт првенства.
Посебно брине комотно понашање појединаца и незаинтересованост која је потврдила да се нису промениле неке старе навике. Код појединаца не постоји жеља да оправдајушто су од клуба добили, испољавали су лежерност и понашање, које не приличи играчима овог ранга. За пример могли су да им послуже понашања играча из Нове Пазове и и Доњег Товарника. Играчи Слободе настојали су да вољом и борбеношћу потврде да ћe бити међу фаворитима за виши ранг.
– Фудбалери нису могли да се правдају врућином, замором или тешким ногама – каже председник Миша Хриц.- Вољни моменти засенили су њихов квалитет због чега су доведени, уз солидна примања за овај ранг. Поручујем да ће, ако понове овакво понашање и у првенству, могу експресно и да оду и нађу клуб који може да истрпи њихову незаинтересованост. Видећемо како ће ствари да се одвијају у првим колима првенства, без исхитрених одлука.

Фото: Јединство (СП) 

М. Бзовски

Извор: http://www.zurnal.rs