ИГОР ЛЕЖАИЋ ОСТАО КАПИТЕН

ОМЛАДИНАЦ (НБ) АНГАЖОВАО 18 НОВАЈЛИЈА, САМО ПЕТОРИЦА ИЗ ПРОЛЕЋНЕ СЕЗОНЕ

У Омладинцу, из Нових Бановаца урадили су ремонт сенирског погона и у односу на прошлу трку у Српској лиги „Војводина“, екипа младог тренера Андрије Пољака, не може да се препозна. До јуче је ангажовано 18 новајлија и само петорица играча из пролећне трке, остала су у строју.

– Нисмо били задовољни другим делом првенства, било је једно од најлошијих и одлучили смо се да променимо погон, са жељом да га подмладимо и унесемо нову енергију циљ је био да задржимо капитена Игора Лежаића, годинама првог играча и стрелца и у томе смо успели. Уз њега, остали су Милан Суботић, Лука Мићић, Александар Мисић и Драган Недић. Тренер Пољак дошао је у финишу прошлог првенства и верујемо у његов рад – јасан је Игор Митровић, председник Омладинца.

Дошли су: Срећко Миливојевић, Љубомир Биочанин (Раднички, НБ), Никола Максимовић (Први мај), Александар Стевановић (Земун), Бојан Ћалић (Феникс 1995), Бранко Стевић (Јединство, Сурчин), Бојан Кнежевић, Бошко Тривић (Инђија), Предраг Попадић (Црвена звезда, ММЛ), Драган Перошевић (Вождовац), Владимир Павловић (Сремчица), Славко Радовановић (Мачва), Бранислав Ђокић (Звездара), Марко Миленковић (Жарково), Небојша Иванчевић (Рипенција, Румунија), Алекса Стоисављевић (Дунав, Стари Бановци), Димитрије Максимовски (Рад), Лазар Костадиновски (Железничар, Лајковац).

– Нисмо још завршили, биће их још. Неће то да буде гомилање, има искуснијих, али и приличан број млађих који треба да буду освежење, али и оштра конкуренција. Оно што смо желели, то смо и урадили и сад је задатак да спремни уђемо у првенсгво. Момци добро раде, посвећени су и желе да се наметну. На досадашњу ангажованост и посвећеност, немам замерки – каже тренер Пољак.

Додао је да у првим тестовима сви имају прилику и да ће се кроз пријатељске утакмице и игру на тренинзима, састав уиграти.

 – Изгубили смо у првој провери од репрезентације УАЕ до 23 године, а голом капитена Лежаића, савладали смо обреновачки Раднички. Умор је у овом делу припремног периода нормална појава, али имамо играче за два тима и терет подједнако распоређујемо. Што више одмиче, доћи ћемо и до стартера, али одлично је што имамо довољан број за ротацију – истиче Андрија Пољак, најмлађи српсколигашки тренер.

ВОЂА НА ТЕРЕНУ: Игор Лежаић 

Б. Б. 

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 23. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!