РАДНИЧКИ (СМ) У ФИНИШУ ОСВОЈИО БОД

После утакмице трећег кола и ремија са Инђијом, Раднички (СМ) има само два бода на конту, али Дејан Николић, шеф струке, каже да није незадовољан итром.
– Сусрет са Инђијцима био је тежак. Обе екипе пружиле су добру игру и, генерално, од почетка првенства нису бодовима наплатиле учинак. Добро смо ушли у утакмицу и у првих 15 минута пропустили смо неколико шанси. Како обично бива, противник нас је казнио али успели смо да у завршници дођемо до бода – каже Николић.
Раднички се, како је нагласио искусни шеф струке, још уиграва с обзиром да је дошло до великих промена у кадру у односу на претходну сезону, док је везни ред ослабљен повредама.
– Није оправдање, али поједини играчи су повређени и нису ми били на располагању. У првом полувремену повредио се и Ивић, тако да смо морали да импровизујемо на трену. На нашу игру утицао је и велики број жутих картона у раној фази утакмице, али гернерално мислим да смо приказали коректну игру и да делујемо све боље на терену, па верујем да ћемо у наредним мечевима надокнадити све што смо пропустили истакао је Николић.

Д. Туфегџић

Извор: http://www.zurnal.rs