ИГРАЧИ ЗА ВЕЛИКА ДЕЛА

На терену Градског стадиона у Панчеву фудбалери прволигаша Железничара вредно тренирају за нову сезону у којој имају амбиције да остваре пласман у Супер лигу Србије. На тренинзима шефа стручног штаба Игора Савића присутно је 30 фудбалера. Прошле сезоне носили су дрес „дизелке“, ту су уз седморицу новајлија који су ових дана приступили клубу. После пет дана рада и тестирања играча Савић (са слике) је изнео утиске:
– После обављених тестирања
фудбалера задовољан сам у каквом стању су играчи стигли на припреме. Први део одрадићемо у Панчеву где ћемо појачавати интензитет рада, а затим идемо две недеље на Златибор где ћемо радити на тактици и уигравању екипе.
За сада су клубу приступила седморица новајлија који вредно тренирају са екипом.
Желим да се захвалим управи клуба што је испоштовала план и довела играче које сам желео и сад је на нама да се добро припремимо за оно што нас чека у првенству. На сваком месту у тиму имамо по двојицу квалитет тих играча и што се тиче новајлија у плану су још тројица фудбалера који ће верујем приступити у наредним данима – рекао је Савић.
Тим ће бити другачији, измењен у односу на претходну сезону.
– Већи број играча је отишао и дошао, без обзира на то мој задатак је да направимо тим који ће да оствари циљ пред нама, а то је улазак у виши ранг. Сви клубови се појачавају и од првог кола, дуела против Златибора морамо размишљати само о позитивним резултатима и верујем да ће тако и бити. Овај тим је спој младости и искуства, играчи поседују квалитет за велика дела – рекао је Савић.
Фудбалери „дизелке“ одиграће шест контролних мечева, први 2. јула против Рада на Бањици, а затим са новим прволигашем, седам дана касније ривал ће бити ОФК Вршац. Планиране су четири провере на припремама на Златибору где путују 11. јула. Две недеље и одиграће контролне утакмице, а ривали ће бити два дана касније ГФК Слобода (Ужице), 16. јула Раднички (Сремска Митровица), 20. РФК Графичар и 23. Бнеи Сахнин (Израел).

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 25. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!