ИЛИЋ: РЕВАНШ УБЉАНИМА

ГОРАН ЈАНКОВИЋ НА КЛУПИ РАДНИЧКОГ (СМ) 

Фудбалери Радничког (СМ) прилику да пред својим навијачима остваре прву победу имаће, данас, у дуелу са Јединством. Биће то и деби Горана Јанковића на клупи Митровчана, а стигао је после растанка са Дарком Тешовићем. Јединство је у прошлом првенству задало много муке Радничком, па је, према речима капитена Владимира Илића, пред његовим тимом тежак задатак.

– У овој конкуренцији и нема лаких противника. Све екипе имају предности и мане, изједначене су и свако може да победи. Убљани су нам били незгодни, поготово у плеј-офу пролећне сезоне, имају добре појединце и добро су се појачали током паузе. Самопоуздање нам је мало пољуљано, али није нам било ни лако у претходном периоду, јер почетак није био ни близу очекивањау. Свесни смо позиције и само три бода у претходних пет кола, али има још да се игра – каже Илић.

Доласком новог шефа стручног штаба унете су одређене промене у раду, а да ли ће дати резултате видеће се већ данас.

– Нисмо имали много времена да се упознамо са Гораном Јанковићем, али приметити смо да је унео, пре свега, нову енергију, промене некада могу да буду добре. Сјајно смо сарађивали и са Дарком Тешовићем, али по свему судећи нису се све коцкице поклопиле како смо желели, у неким моментима недостајало је и среће, што је и довело до промене у штабу. Нова шанса за бодове је пред нама, играмо на нашем терену, а гледаоци су по чели у већем броју да долазе и заслужили су да их коначно обрадујемо – јасан је Илић.

Д. Туфегџић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 09. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!