ИНЂИЈА – ЈЕДИНСТВО УБ 0:1

Фудбалери Инђије Toyo Тирес су доживели нови неуспех на свом терену у мечу 28.кола Прве лиге Србије.

Фудбалери инђије Toyo Тирес су након успешног гостовања у Лазаревцу са дозом оптимизма очекивали сусрет са тимом Јединства из Уба.

Саму утакмицу против Убљана домаћин добро отвата и већ у уводном минуту имају прилику за вођство после шута Поповића са преко 25. метара од гола голмана Мишо Дубљанића. У наставку домаћин поново прети у 11. и 19.минуту меча. Прво је Грбовића на крају добро изблокирао голман госта, да би потом Михајловић упутио добар шут, а голман крајњим напором исту шаље у корнер. У другом делу првог полувремена гост озбиљније прети. Све је започето после шута Миличевића преко гола домаћина. Затим двојац из Гане, Карикари и Ибрахим стварају прилику, али је овај други некористи. У 33.минуту, Карикари после корнера, шутира главом, али је Тасић маестралан на голу домаћина.

Домаћин опет бољи на отварању другог дела меча. Славиша Стојановић је у великој прилици за гол после асистенције Радосављића без завршног ударца. У 67.минуту се затресла пречка гостујућег гола. Слободан ударац је извео Маричић, али је лопта завршила на оквиру гола.

Казна за домаћина је стигла у 70.минуту. Савршена акција госта у неколико потеза, а Карикари је сјајан асистент. Просто је спојио Јована Стојановића са лоптом и позицијом из које није било тешко погодити незаштићену мрежу домаћина, 0:1.

Од тог тренутка потпуна дефанзива госта. Притисак је изнедрио само две ситуације по домаћина. Прво је била добра позиција после слободног ударца, а Кукољ одбитак шаље лопту поред оквира гола госта.

У 90.минуту пенал за домаћина. Оборен је играч Инђије од старне голмана Дубљанића. Одговорност је узео капитен Славиша Стојановић, а његов снажан шут је отишао преко пречке, као и сва три бода пут Уба.

Инђија Toyo Тирес – Јединство 0:1 (0:0)

Toyo Тирес Арена, гледалаца око 300. Судија: Александар Вукадиновић – Ниш, помоћници: Горан Богићевић и Немања Арнаутовић, четвртуи судија: Урош Ржић сви из Београда. Делегат: Зоран Николић из Ниша. Стрелац: Јован Стојановић 70’. Жути картони: Михајловић 22’, Радосављевић 45+2’ – Инђија Toyo Тирес, Паић 40’, Пиваш 66’ – Јединство.

Инђија Toyo Тирес. Тасић, Митровић, Поповић, Маричић (Суботић 78’), Врбић, Милан Јањић (Милошев 73’), Грбовић (Василије Јањић 62’), Мијаиловић, Михајловић (Десанчић 62’), Славиша Стојановић (К), Радосављевић (Кукољ 73’).
Тренер: Јован Голић

Јединство: Дубљанић, Голубовић (Андрић 76’), Радивојевић (Стојановић 64’), Милићевић (К), Миладиновић (Денић 64’), Додеровић, Пиваш, Паић, Ибрахим (Виеира 76’), Димитрић (Митић 87’), Карикари.
Тренер: Стефан Радисављевић

Извор: http://www.sportin.biz

ОБЈАВЉЕНО: 04. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!