ИНЂИЈА – ОФК БЕОГРАД 0:2

Одавно се непамти да је један тим лакше дошао до бодова у Инђији од лидера на табели Прве лиге Србије ОФК Београда.

Иако клуб са београдске Карабурме има врло млад састав проткан са искуством стекао се утисак да су рутински одрадили посао у Инђији. Зелено бели су стварали прилике, имали велики посед на својој страни, али мрежа Балше Поповића је остала зачарана. Управо захваљујући сигурним интервенцијама голмана који је недавно напунио 23.године живота.

Рано су зелено бели могли до вођства већ на истеку другог минута утакмице. Тада се статива испречила на том путу, а стрелац је могао да буде гостујући играч Гојковић. Центаршут Милана Јањића је био јак, а срећа Дарка Гојковића велика. Ту зелено бели нису стали. Ређале су се прилике домаћина у 12’, 17’, 19’, 22’ и 29’. Мијаиловић, Суботић, Милошев, Милан Јањић и Радосављевић су могли своје име да ставе у бележницу судије као стрелци, али нису.

И фудбал је баш сурова игра. Практично прва прилика за гол и мрежа Чупића се затресла. Био је то корнер за госта, лопта пада у висини места за извођење казненог ударца, а тамо висок скок Александра Ђермановића. Ударац главом и ни промил шансе за одбрану није имао Чупић, 0: 1.

До краја првог дела меча домаћин се није опоравио, а свој раскошан таленат је показао Јован Митуљкић у 41’, али је његов завршни шут ишао крај стативе.

0: 2 је било у 44.минуту. Била је то акција у три потеза после велике грешке Душана Врбића. Лопту центрира Кнежевић, а на супротној страни казненог простора је Саша Марковић који атрактивно у паду шутира у голмана Чупића. Лопта се одбија од руку Чупића и завршава у мрежи.

У другом делу меча ОФК се потпуно повукао на своју половину. Кружила је лопта од ноге до ноге играча домаћег тима, али узалуд. Створен је мали број полуприлика и бодови су отишли по домаћина у неповрат.

Инђија Toyo Тирес – ОФК Београд 0:2 (0:2)

Инђија, Toyo Тирес Арена, гледалаца око 500. Судија: Давид Матић, помоћници: Предраг Рађен и Бојан Лалуја, четврти судија: Марко Гњатовић. Делегат: Небојша Поповић. Стрелци: Ђермановић 31’, Марковић 45’ – ОФК Београд. Жути картони: Десанчић 20’, Мијаиловић 84’, Ђурић 88’ – Инђија TT, Георгијевић 89’ – ОФК Београд.

Инђија Toyo Тирес: Чупић, Маричић, Суботић (Кукољ 58’), Врбић (Вуковић 46’), Милан Јањић (Гаиловић 72’), Ђурић, Тешић (Ђорђевић 58’), Десанчић, Мијаиловић (К), Радосављевић, Милошев (Којић 46’).
Тренер: Јован Голић

ОФК Београд: Поповић, Мимовић, Гојковић, Илић (Мићић 63’), Кнежевић (Плавшић 63’), Марковић (К), Ђермановић, Кахвић (Георгијевић 63’), Николић, Јован Митуљкић (Бајић 78’), Никола Митуљкић (Ивановић 78’).
Тренер: Симо Крунић

Извор: http://www.sportin.biz

ОБЈАВЉЕНО: 22. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!