ИНЂИЈА ПОБЕДИЛА САМА СЕБЕ

Просто је несхватљиво какве су прилике пропуштали фудбалери Инђије Toyo Тирес на утакмици са београдским Графичарем.

Било је ту погођених статива у кошаркашком жаргону зицера, а највише прилика за гол је пропуштао први стрелац екипе Славиша Стојановић. Било је видно да је овај расни стрелац тек изашао из повреде и једноставно му указане прилике за гол нису давале простора и за реализацију. Већ у трећем минуту Стојановић гађа пречку гола Гутеше. Сви на стадиону су већ видели исту у мрежи. Али је остало почетних 0: 0. Ређали су се покушају зелено белих као на траци, али лопта није проналазила пут до мреже. Гост тек у 44.минуту упућује ударац ка голу Чупића. Био је то ударав Димитрића са око 20.метара од гола домаћина директно у Чупића.

У другом полувремену Графичар много бољи. Млад и полетан тим предвођен са супер искусним Ибањезом је брзо стигао до гола и вођства. Играо се 52.минут меча. После изведеног корнера, у наставку акције гости са десне стране убацују лопту на „петерац“, а тамо је сам као дух, Милорад Стајић који главом матира Чупића, 0: 1.

У наставку још неколико прилика за госта да постигну и други гол. Ипак најзрелије прилике пропушта домаћин преко већ поменутог Славише Стојановића. Овог играча просто није хтео гол. У тим тренуцима се и голман госта Иван Гутеша истакао одбранама какве се ретко виђају.

Инђинчани су сада у поприлично неугодној позицији на табели. Од сигурног учесника play offa стигли су до ивице доиграваања за опстанак у лиги. Последња два кола ће бити тас на коју ће страну зелено бели брод.

Инђија. Тојо Тирес Арена, гледалаца око 300. Судија: Иван Стаменковић, помоћници: Горан Богићевић и Иван Цветковић. Четврти судија: Марко Гњатовић. Делегат: Ненад Николић. Стрелац: Милорад Стајић 52’ – Графичар. Жути картони: Мијаиловић 77’ – Инђија, Ћурић 88’ – Графичар.

Инђија – Графичар 0:1 (0:0)

Инђија: Чупић, Десанчић (К), Гаиловић (Ракић 57’), Јањић (Недељковић 72’), Кукољ (Ђуричковић 79’), Мијаиловић, Рађен, Марко Стојановић (Стевановић 71’), Славиша Стојановић, Вуковић, Ђурић (Србијанац 71’).

Тренер: Јован Голић

Графичар: Гутеша, Бубањ, Ћурић, Димитрић, Гојков (Ивеља 82’), Ибанез (К) (Бајић 86’), Недељковић, Петровић, Радојевић, Стајић (Цветковић 90’), Вукичеви.

Тренер: Марко Неђић

Извор: http://www.sportin.biz

ОБЈАВЉЕНО: 08. 04. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!