ИНЂИЈА СНУЈЕ СУПЕРЛИГАШКЕ СНОВЕ

Фудбалери Инђије започели су припреме за други део сезоне у Моззарт бет Првој лиги Србије. Тренер Горан Драгољић је пре два дана обавио прозивку којој се одазвало 29 фудбалера. Једини је изостао Радосављевић који ће се екипи прикључити у понедељак. Са позајмице су се вратили Плавшић, Кукољ, Ковачевић и још неки млади играчи и готово сви ће наставити са каљењем у неком од српсколигашких клубова. Инђију је за сада напустио Ђокић, и каријеру ће наставити у чаачанском Борцу 1926. До понодељка играчки фонд биће смањен на 25 имена (три голмана), колико ће путовати 28. јануара у Анталију. Шеф стручног штаба Драгољић презентирао нам је најсвежије актурелности везане за почетак припрема.

– Јуче су обављени лекарски прегледи, а сутра је у плану тестирање по питању физичке спреме. Сви играчи су добили индивидуалне планове рада у току паузе и у зависности од спремности знаће се ко остаје а ко може да пронађе нову средину. Заинтерсовани смо за довођење два проверена играча, не бих о именима, јер има пуно заинтересованих клубова за њихове услуге. Управа је поставила циљ пред нас, а то је пласман у Моцарт бет Супер лигу. У односу на конкуренте, заслужили смо да се нађемо међу 2-3 најбоље екипе. ИМТ-е и РФК Графичар су за сада у предности, РФК Нови Сад вреба из прикрајка, уврен сам да ће многима правити проблеме и намећу се као озбиљан кандидат за врх. У оптицају су 54 бода, рачунајући и плеј-оф, тако да је предност достижна. Сетимо се прошле сезоне и велике бодовне залихе коју смо имали, па на крају остали без пласмана у виши ранг – наводи млади стручњак.

Фудбалска експедиција прволигаша из сремске равнице креће на пут 28. јануара и од тачне сатнице полетања зависи списак потенцијалних ривала. За сада се зна да ће ривали бити из Пољске и Казахстана, а за који дан знаће се тачан списак ривала и термини одигравања контролних утакмица.

Припреме играча Инђије – фото: http://facebook.com/people/FK-Inđija  

Извор: www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 13. 01. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!