ИНЂИЈА СПРЕМНА ЗА ПАНЧЕВЦЕ

У оквиру тридесетог кола Прве лиге Србије фудбалери “Инђије” ће на “ТОJО ТАЈЕРС АРЕНИ” угостити тим “Железничара” из Панчева. Тежак меч и озбиљан противник је пред изабраницима тренера Милана Kуљића.

“Екипа из Панчева у својим редовима има неколико суперлигашких играча. Нас неће заварати њихов последњи меч и пораз од екипе “Јавора”, са друге стране ми се спремамо од меча до меча, први наредни нам је најважнији, и тако ћемо се опходити и према овом у суботу. Присутна је већа доза самопоуздања, и то су путокази са којима желимо да наставимо. Kористим ову прилику да позовем што већи број наших симпатизера, навијача. Значила им је њихова подршка у мечу против “Младости”, и волели би да се искреира сличан амбијент и за утакмицу са тимом из Панчева”, рекао је Kуљић.

“Биће то неизвесна утакмица, нама је сваки меч битан, јер имамо жељу да завршимо први на табели да би имали што бољи распоред у плеј-офу, тако да ћемо дати све од себе да победимо и да останемо на лидерској позицији”, рекао је капитен Никола Ђурић

Извор: https://fkindjija.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 09. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!